Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Ο ΝΟ Ιωαννίνων πολυνίκης στην Παίδων-Κορασίδων με 4 χρυσά κι ένα 1 ασημένιο

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων είναι ο μεγάλος θριαμβευτής της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων στο 87οΠανελλήνιο Πρωτάθλημα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη λίμνη της Καστοριάς.

Οι Γιαννιώτες κατέκτησαν τέσσερα χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο , αφήνοντας στη 2η θέση του σχετικού πίνακα του ΝΟΒΑ με 2 χρυσά 1 ασημένιο κι ένα χάλκινο , ενώ δυο χρυσά κατέκτησε και η ομάδα του ΝΑΟ Καλαμαριάς. Αναλυτικά ο πίνακας των μεταλλίων της μετά τους τελικούς της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων ΕΔΩ

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο ΝΟΙ στο διπλό σκιφ Κορασίδων , στο τετραπλό σκιφ Κορασίδων , στην  τετράκωπο μετά πηδαλιούχου των Παίδων (ΦΩΤΟ) και στην οκτάκωπο των Παίδων. Όλα τα αποτελέσματα των τελικών ΕΔΩ

Και στους 12 τελικούς της κατηγορίας ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος στην πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς με τους φίλους και συγγενείς των αθλητών που βρέθηκαν στα διάφορα καταστήματα δίπλα στον στίβο να δίνουν τον δικό τους παλμό στους αθλητές και τα πληρώματα.

Οι αγώνες συνεχίζονται με το προκριματικά των κατηγοριών Νέων Ανδρών-Γυναικών  και Ανδρών-Γυναικών ως το μεσημέρι ενώ το απόγευμα (17:30) θα πραγματοποιηθούν τα προκριματικά των Εφήβων-Νεανίδων.