Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

86o Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στη τελική ευθεία για το "κυρίως πιάτο" . Τα αποτελέσματα της Παρασκευής. Το ωρολόγιο του Σαββάτου

 

Χωρίς καθυστερήσεις και απρόοπτα ολοκληρώθηκε το πρωινό σκέλος της 3ης ημέρας του 86ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Με τον Αίολο να είναι …παρόν αλλά διακριτικά πραγματοποιήθηκαν 24 κούρσες με προκριματικούς Εφήβων-Νεανίδων και επαναληπτικούς Ανδρών κάτω των 23 και Ανδρών-Γυναικών ενώ το πρόγραμμα της 3ης ημέρας θα ολοκληρωθεί το απόγευμα (18:00) με έξι επαναληπτικούς  της κατηγορίας Εφήβων-Νεανίδων.

Έτσι η διοργάνωση θα μπει στο «κυρίως πιάτο» της το σαββατοκύριακο με την διεξαγωγή των τελικών των μεγάλων κατηγοριών αφού το Σάββατο θα γίνουν αυτοί των Κάτω των 23 και Εφήβων-Νεανίδων ενώ την Κυριακή των Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ Ελ. Βαρών.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Παρασκευή και Σάββατο οι αγώνες μεταδίδονται μέσω live stream από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας και την επίσημη σελίδα της ΕΚΟΦΝΣ στο Facebook ενώ την Κυριακή όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα θα μεταδοθεί από την συχνότητα της ΕΡΤSports στη Δημόσια Τηλεόραση.

 

Για τις 14:00 έχει προγραμματιστεί να γίνει η Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της ΕΚΟΦΝΣ στην αίθουσα VIP στις εξέδρες του Κωπηλατοδρομίου.   

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του πρωινού προγράμματος της Παρασκευής μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ και το πρόγραμμα του απογεύματος ΕΔΩ.

 

Το Ωρολόγιο του Σαββάτου (μη ολοκληρωμένο) ΕΔΩ