Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης. Όλα έτοιμα για τους τελικούς του Σαββάτου

 

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του 2019 κατά την αναβληθείσα Γενική Συνέλευση της ΕΚΟΦΝΣ που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο περιθώριο του 86ου Πανελληνίου πρωταθλήματος στις εγκαταστάσεις του Σχινιά.

Τα 26 από τα 29 σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας που παραβρέθηκαν με δικαίωμα ψήφου ψήφισαν ομόφωνα τους τρεις νέους κανονισμούς τον Πειθαρχικό, της Κλειστής κωπηλασίας και του Beach Sprint της παράκτιας.

Ακόμη έγινε αναφορά στην επιτυχημένη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ23 στα Γιάννενα τον  Σεπτέμβριο του 2019 όπως και στην ελληνική παρουσία στους Παράκτιους Μεσογειακούς της Πάτρας τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς. Τέλος συζητήθηκε ο προγραμματισμός  για την  περεταίρω ανάπτυξη του αθλήματος με το σώμα της συνέλευσης να συμφωνεί ότι θα αναμένει τη νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές για να καταθέσει τις προτάσεις του.  

Με 18 μεγάλους τελικούς το πρόγραμμα του Σαββάτου 

To αγωνιστικό πρόγραμμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα με την διεξαγωγή 6 επαναληπτικών της κατηγορίας Εφήβων-Νεανίδων τα αποτελέσματα των οποίων μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.  

Έτσι το Σάββατο 4η μέρα του 86ου Πανελληνίου πρωταθλήματος θα ξεκινήσει στις 07:00 με τέσσερις ημιτελικούς της ίδιας κατηγορίας και στις 08:55 θα αρχίσουν οι τελικοί των κατηγοριών Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών Γυναικών κάτω των 23 εκ των οποίων οι 6 είναι μικροί τελικοί και οι 18 μεγάλοι οι οποίοι αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 13:30 ενώ οι καιρικές συνθήκες αναμένονται καλύτερες από το προηγούμενο τριήμερο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ