Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκόσμιου επιπέδου η κάλυψη της ΕΡΤ για την Κυριακή

 

Επιπέδου παγκοσμίων πρωταθλημάτων θα είναι η κάλυψη του αγωνιστικού προγράμματος  της Κυριακής που θα κάνει η ΕΡΤ μέσω της συχνότητας της ΕΡΤSports δίνοντας την ευκαιρία στην κωπηλασία να μπει σε κάθε ελληνικό σπίτι για σχεδόν έξι ώρες.

Τους 18 τελικούς και τις απονομές αυτών θα καταγράψουν 8 συνολικά κάμερες ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγονται ένα drone καθώς και μια φορητή που θα ακολουθεί τις κούρσες. Για την παραγωγή θα εργαστούν περισσότεροι από 30 άνθρωποι ενώ ήδη στις εγκαταστάσεις του Κωπηλατοδρομίου βρίσκονται πέντε μεγάλα οχήματα της Δημόσιας τηλεόρασης προκειμένου να μεταφέρουν όλο τον εξοπλισμό και τα χιλιάδες μέτρα καλωδίων που θα χρειαστούν.

Η μετάδοση θα ξεκινήσει λίγο πριν την  έναρξη του πρώτου τελικού στις 08:30 και θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος του τελικού των οκτακώπων ανδρών περίπου στις 2 το μεσημέρι.

Την απευθείας εικόνα θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες αλλά και όσοι επιλέξουν να μπουν στο tablet, στον υπολογιστή ή το κινητό τους μέσω της διαδικτυακής συχνότητας της ΕΡΤ www.ert.gr