Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Έφυγε από τη ζωή ο Σταμάτης Λορέντζος

 

Ακόμα ένα χτύπημα της μοίρας δέχεται η κωπηλατική οικογένεια μετά το χαμό του Θανάση Μητρούση. Το βράδυ της Τετάρτης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 89 ετών ο πρώην αθλητής και για πολλά χρόνια μέλος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας αλλά και του Ομίλου Ερετών Σταμάτης Λορέντζος.

Έχοντας αγωνιστεί για πολλά χρόνια ως αθλητής και αφού θήτευσε ως υπάλληλος της ΕΚΟΦΝΣ αλλά και από τη θέση του Γενικού Γραμματέα και Ταμία την δεκαετία του ’90 ο Σταμάτης Λορέντζος ήταν κοντά στο αγαπημένο του άθλημα μέχρι να τον καθηλώσουν τα προβλήματα υγείας.

Με την ιδιότητα του μέλους Εκτελεστικών και Εξελεγκτικών Επιτροπών τα τελευταία χρόνια οι επισκέψεις του στα γραφεία της Ομοσπονδίας μέχρι το ξέσπασμα της πανδημίας ήταν πυκνές θέλοντας να είναι ενημερωμένος με την εξέλιξη του αθλήματος που αγάπησε και υπηρέτησε στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του.

Το τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Λορέντζο θα πουν συγγενείς και φίλοι αύριο στις 12 το μεσημέρι στο 1ο Νεκροταφείο όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας , το ΔΣ , το υπαλληλικό προσωπικό και όλη  η κωπηλατική οικογένεια εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι κύριε Σταμάτη....