Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Όλοι οι κανόνες συμμετοχής για τις Δοκιμασίες του Μαρτίου(14-15) .Ξεκίνησε ενα ακόμα κοινόβιο

 

Με αυξημένα μέτρα υγιεινής και μόνο για αθλητές που έχουν αξιολογηθεί σε προηγούμενα εργομετρικά τεστ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 και την (Καθαρή) Δευτέρα 15 Μαρτίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά οι δοκιμασίες για την επιλογή της Εθνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-γυναικών από 9-11 Απριλίου στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Επίσης η συμμετοχή σε αυτό τον αγώνα θα επιτρέψει στους αθλητές της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών να συμμετάσχουν στον 2ο Αγώνα Αξιολόγησης (17-18/4) από τον οποίο θα επιλεγούν και οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στην Τελική Ολυμπιακή ρεγκάτα πρόκρισης που θα διεξαχθεί στη Λουκέρνη (15-17/5).

Αρνητικό τεστ για συμμετοχή 

Σχετικά με τις επερχόμενες δοκιμασίες είναι υποχρεωτικό όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις  και να τις έχουν αποστείλει στην Κωπηλατική Ομοσπονδία έως την Τετάρτη 10 Μαρτίου. Περιθώριο ως την ίδια μέρα έχουν τα σωματεία να στείλουν και τις δηλώσεις συμμετοχής ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να πάρουν μέρος σε σκιφ και δίκωπες στην απόσταση των 2000μ.

Αναλυτικά τους Κανόνες Συμμετοχής μπορείτε να τους διαβάσετε ΕΔΩ

Προπονητικό κοινόβιο για 12

Ξεκίνησε σήμερα ακόμα ένα προπονητικό κοινόβιο στο Σχοινιά. Παίρνουν μέρος οι:  Καλανδαρίδης, Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Μπουκουβάλας (Ομ. Ερετων), Παλαιοπάνος Θ. , Παλαιοπάνος; Λ. Ντούσκος (ΝΟΙ), Κυρίδου Μ, Κυρίδου Α., Μπούρμπου Χρ. (ΝΟΘ),  Φίτσιου (ΙΟΘ), Αναστασιάδου (ΝΟΚ), Σουλαρίκας (ΝΑΟΚΘ).

Ορισμένοι θα αναχωρήσουν στις 25/3 , άλλοι στις 2/4 κι άλλοι στις 7/4