Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Διαδικτυακές προπονήσεις από την ομάδα Ανάπτυξης για τους μικρούς αθλητές

 

Διαδικτυακές προπονήσεις με στόχο την αθλητική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου αλλά και την μερική κάλυψη των συμβατικών προπονήσεων που έχουν χαθεί λόγω της καραντίνας προσφέρουν οι προπονητές της κατηγορίας Ανάπτυξης της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας στους νεαρούς αθλητές κι αθλήτριες σωματείων ανά την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα.

Οι Δήμητρα Γιαννιού , Απόστολος Γκουντούλας και Βασίλης Τζανίνης που αποτελούν το προπονητικό επιτελείο της κατηγορίας Ανάπτυξης σε συνεργασία με τους σωματειακούς προπονητές δίνουν τη δυνατότητα στους μικρούς αθλητές που δεν μπορούν να προπονηθούν κάτω από φυσιολογικές συνθήκες να βελτιώσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις , να νιώσουν και πάλι το σφυγμό της αγωνιστικής προετοιμασίας και κυρίως να προετοιμαστούν για την επιστροφή τους στους αγωνιστικούς στίβους με τα λιγότερα δυνατά κενά.

Των διαδικτυακών προπονήσεων προηγήθηκαν τρία βίντεο που είχαν αποσταλεί από τους προπονητές Ανάπτυξης με διάφορες ασκήσεις κυκλικής προπόνησης τις οποίες εκτέλεσαν ατομικά και από το δικό τους χώρο οι αθλητές και οι αθλήτριες.

Το πρόγραμμα των διαδικτυακών προπονήσεων έχει ήδη βρει σημαντική ανταπόκριση με τους Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών και Ναυτικό Όμιλο Λήμνου να μετέχουν πρώτοι στις 19 Δεκεμβρίου.      

Οι μικροί αθλητές  αφού συζήτησαν με την κ. Γιαννιού Δήμητρα  καθημερινά γεγονότα  και κωπηλατικά δρώμενα, εκτέλεσαν ένα πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης  υπό τις οδηγίες των προπονητών  τους( Ασπρογέρακα  Σπύρο - Τσαλικίδη Βασίλη-ΝΟΓ και Δικράνη Κων/νο-ΝΟΛ).

Οι ξεχωριστές αυτές προπονήσεις θα συνεχιστούν με το κάθε  Σωματεία ξεχωριστά και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθούν με ομάδες αθλητών από διαφορετικά σωματεία.