Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

4ος Πανελλήνιος Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας

Γιγαντώνει χρόνο με το χρόνο το κίνημα της Kλειστής Kωπηλασίας που φέτος θα γιορτάσει τον 4ο χρόνο ως επίσημη διοργάνωση της ΕΚΟΦΝΣ για πρώτη φορά σε ένα νησί. Ο λόγος για την Σαλαμίνα και το κλειστό γυμναστήριο “Ολυμπιονίκης Νίκος Γραμματικός” που το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του για πρώτη φορά στους φανατικούς φίλους του νέου αθλήματος που έρχονται από όλη την Ελλάδα για να πάρουν μέρος.   

Ο ξεχωριστός αγώνας που βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση και στο εξωτερικό θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι  και θα περιλαμβάνει τις αποστάσεις 500 , 1000 και 2000 μέτρα καθώς και 500 μ για την κατηγορία των Special Olympics.

Εκτός από την συγκεκριμένη κατηγορία στη φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνονται ακόμη αυτές των ΑΜΕΑ , Ανδρών-Γυναικών όλων των ηλικιών απόστασης 1000 μ. και 2000μ. , 23+ ετών Α-Γ από γυμναστήρια απόστασης 2000μ. , Ελαφρών βαρών Α-Γ απόστασης  2000μ. καθώς και σκυταλοδρομίες των 2 και 4 ατόμων από 15 ετών και πάνω σε αποστάσεις 500, 1000 και 2000 μέτρων. Επίσης θα υπάρχει και η ΟΠΕΝ κατηγορία για όσους θέλουν να αγωνιστούν χωρίς όρια ηλικίας.

 

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και θα αποστέλλονται στα γραφεία της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας ενώ ο τελικός αριθμός θα ανακοινωθεί στις 19 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά την ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ του 4ουΑγώνα Κλειστής Κωπηλασίας μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ. Θα ακολουθήσει ειδικό link για τις online εγγραφές και υπεύθυνες δηλώσεις