Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

2ος Πανελλήνιος Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας

Με ιδιαίτερη χαρά η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία διοργανώνει τους 2ους Πανελλήνιους Αγώνες Κλειστής Κωπηλασίας που θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γ.Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018.

Οι αποστάσεις αφορούν στα 1000 και 2000 μέτρα ενώ έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές και απλοί πολίτες από 12 έως 70 και πλέον ετών . Επίσης θα διεξαχθούν και ομαδικά αγωνίσματα καθώς και αγώνες για τα Special Olympics.

Αναλυτικά την προκήρυξη του 2ου ΠΑΚΚ μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ

Το δημοφιλές, σε όλο τον κόσμο σπορ, που κατακτά καθημερινά τις καρδιές χιλιάδων αθλουμένων όλων των ηλικιών αποκτά πλέον επίσημη οντότητα και στην Ελλάδα έχοντας την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ, με την πολύχρονη τεχνογνωσία στη διοργάνωση σημαντικών αγώνων.

Στους Πανελλήνιους Αγώνες Κλειστής Κωπηλασίας γνωστοί και ως Indoor Rowing Championships μπορούν να λάβουν μέρος όχι μόνο αθλητές της κωπηλασίας αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό είτε στο σπίτι τους είτε στο γυμναστήριο.

Είναι μια ευκαιρία για όλους να συναγωνιστούν τους εαυτούς τους αλλά και τους συνομήλικους τους σε ένα αγώνα με υψηλές προδιαγραφές σε ένα πολύ όμορφο χώρο και παρουσία ένθερμου κοινού.

Λάβετε μέρος ή όχι, σας περιμένουμε όλους να δημιουργήσουμε ακόμη ένα πετυχημένο θεσμό στην Ελλάδα, να αθληθούμε, να διασκεδάσουμε, και να απολαύσουμε τις χαρές που μας δίνει το ολυμπιακό άθλημα της κωπηλασίας.

Ραντεβού στις 13 Ιανουαρίου 2018 !!