Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

1ος Πανελλήνιος Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας

Με ιδιαίτερη χαρά η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία διοργανώνει τους 1ους Πανελλήνιους Αγώνες Κλειστής Κωπηλασίας που θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο Π. Φάληρο, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου.

Το δημοφιλές, σε όλο τον κόσμο σπορ, που κατακτά καθημερινά τις καρδιές χιλιάδων αθλουμένων όλων των ηλικιών αποκτά πλέον επίσημη οντότητα και στην Ελλάδα έχοντας την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ, με την πολύχρονη τεχνογνωσία στη διοργάνωση σημαντικών αγώνων.

Στους Πανελλήνιους Αγώνες Κλειστής Κωπηλασίας γνωστοί και ως Indoor Rowing Championships μπορούν να λάβουν μέρος όχι μόνο αθλητές της κωπηλασίας αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό είτε στο σπίτι τους είτε στο γυμναστήριο.

Είναι μια ευκαιρία για όλους να συναγωνιστούν τους εαυτούς τους αλλά και τους συνομήλικους τους σε ένα αγώνα με υψηλές προδιαγραφές σε ένα πολύ όμορφο χώρο και παρουσία ένθερμου κοινού.

Λάβετε μέρος ή όχι, σας περιμένουμε όλους να δημιουργήσουμε ακόμη ένα πετυχημένο θεσμό στην Ελλάδα, να αθληθούμε, να διασκεδάσουμε, και να απολαύσουμε τις χαρές που μας δίνει το ολυμπιακό άθλημα της κωπηλασίας.

Ραντεβού στις 14 Ιανουαρίου 2017 !!