Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Υποψήφιες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας του 2018 οι Μπούρμπου-Κυρίδου

 

Μέσα στην πρώτη τριάδα των υποψήφιων για τον τίτλο της κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας για το 2018 βρίσκεται το γυναικείο πλήρωμα της δικώπου άνευ με τις Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου.

Οι δυο κωπηλάτριες του Ν.Ο. Θεσσαλονίκης έχοντας κατακτήσει τέσσερα χρυσά μετάλλια σε πέντε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις μέσα στο καλοκαίρι ψηφίστηκαν από τους Έλληνες αθλητικούς συντάκτες και είναι συν υποψήφιες για τον κορυφαίο τίτλο στην Ελλάδα μαζί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επι κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη και την παγκόσμια πρωταθλήτρια στη σκοποβολή Άννα Κορακάκη.

Η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων θα γίνει στην 65ηΕτήσια Γιορτή του ΠΣΑΤ την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο Μέγαρο Μουσικής.

Για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή του 2018 υποψήφιοι είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο κολυμβητής Κριστιάν Γκολομέεφ.

Για τον τίτλο της καλύτερης ομάδας οι τρεις ομάδες προέρχονται από την υδατοσφαίριση και είναι ο ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η Εθνική Γυναικών και η Εθνική Εφήβων.

Για τον τίτλο του καλύτερου προπονητή οι Θ,Βλάχος (πόλο Ολυμπιακός), Γιώργος Πομάσκι (στίβος) και Δ.Ράφτης (προπονητής Πετρούνια)

Εξάλλου από την κωπηλασία , κάτω από την 3ηθέση βρέθηκαν για τον καλύτερο αθλητή ο Πέτρος Γκαϊδατζής που με 3 ψήφους πήρε την 6ηθέση , οι Παπακωνσταντίνου-Μαρόκος που με 1 β. Πήραν την 9ηθέση ενώ στη κατηγορία των προπονητών ο Τζιάνι Ποστιλιόνε κατέλαβε την 9ηθέση με 4 βαθμούς.