Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Ξεκινάει η Β΄Φάση του 84ου Πανελληνίου πρωταθλήματος στα Γιάννενα. Live stream όλες οι κούρσες

 

Στο πλήρως ανακαινισμένο κωπηλατικό κέντρο των Ιωαννίνων ξεκινάει το πρωί του Σαββάτου η Β΄Φάση του 84ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που αφορά στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων καθώς και επίδειξη ΑΜΕΑ.

Οι 300 και πλέον αθλητές κι αθλήτριες από 28 σωματεία δείχνουν το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας για την ανάπτυξη του αθλήματος από τις μικρές κατηγορίες ενώ στα Γιάννενα το διήμερα θα αναμετρηθούν τα καλύτερα πληρώματα για μια θέση στο βάθρο.

Οι συνθήκες στα Γιάννενα αναμένονται εξαιρετικές και σε συνδυασμό με τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις αναμένεται να φέρουν πολύ κόσμο στη Λιμνοπούλα τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή το πρωί που έχουν προγραμματιστεί οι τελικοί.

Την πρώτη μέρα (Σάββατο) οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 8 το πρωί με τους προκριματικούς και τους επαναληπτικούς ενώ και την Κυριακή το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 8 με τους ημιτελικούς και τους τελικούς.

Τόσο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου όσο και της Κυριακής θα μεταδοθούν σε Live Stream από την διεύθυνση https://sportaltv.gr