Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Τζανίνης και Καράμαλης τα νέα πρόσωπα στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας

 

Οι Λευτέρης Καράμαλης και Βασίλης Τζανίνης είναι οι δυο νέοι συνεργάτες του Τζιάνι Ποστιλιόνε στην Εθνική ομάδα Κωπηλασίας για την επόμενη χρονιά. Μαζί τους παραμένει από την περασμένη σεζόν και ο Κώστας Κοντομανώλης που ανανέωσε τη συνεργασία του με την Κωπηλατική Ομοσπονδία.

Ο Λευτέρης Καράμαλης γεννημένος στις 30/4/1986 είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα την κωπηλασία πανελληνιονίκης ως αθλητής της κωπηλασίας ενώ έχει προπονητική θητεία στον ΝΟ Γιαννιτσών , τον ΝΟ Θεσσαλονίκης και αλλά κι ως βοηθός ομοσπονδιακός τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο Βασίλης Τζανίνης γεννήθηκε στις 25/6/87 απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Αθήνας και του τμήματος Φυσικοθεραπείας κάτοχος πτυχίου σχολής προπονητών κατ Γ΄ με θητεία ως αθλητής στις Εθνικές ομάδες αλλά και με πανελλήνιες νίκες ενώ ως προπονητής έχει εργαστεί σε .όλες τις βαθμίδες επιπέδου του Ομίλου Ερετών.

Ήδη και οι τρεις προπονητές (φωτό) μαζί με τον Τζιάνι Ποστιλιόνε βρίσκονται στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά όπου είναι σε εξέλιξη το πρώτο προπονητικό κοινόβιο της νέας αγωνιστικής σεζόν.