Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Το Σαββατοκύριακο στο Σχινιά ο 2ος Αγώνας Αξιολόγησης

 

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά ο 2ος Αγώνας Αξιολόγησης για την στελέχωση των Εθνικών ομάδων Κωπηλασίας που θα πάρουν μέρος στις επερχόμενες διεθνείς διοργανώσεις. 

Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 170 αθλητές κι αθλήτριες από σωματεία όλης της Ελλάδας οι οποίοι θα λάβουν μέρος στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Α-Γ κάτω των 23 , Εφήβων - Νεανίδων ,ενώ θα πάρουν μέρος και αθλητές της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων ενω ο αγώνας Αξιολόγησης για το Βαλκανικό θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Αύγουστο. 

Στην πρωτη φάση οι αθλητές θα πάρουν μέρος στο σκιφ και τη δίκωπο ενώ σε δεύτερη στο διπλό , το τετραπλό και την τετράκωπο. Και τις δυο μέρες τα αγωνίσματα θα ξεκινουν στις 07:30. 

Από αυτόν τον 2ο Αγώνα Αξιολόγησης θα γίνει η επιλογή των αθλητών /τριών για το κοινόβιο που θα ακολουθήσει αμέσως μετά και συγκεκριμένα από τις 7 έως τις 25 Απριλίου για τις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικων και Κάτω των 23 ετών , ενώ τα καλύτερα πληρώματα θα πάρουν μέρος στη Διεθνή Ρεγκατα του Πιεντιλουκο στην Ιταλία (12-14/4) και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων -Νεανίδων στο Έσεν της Γερμανίας (18-19/5).