Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Στο Βερολίνο την Παρασκευή το Γκαλά για τους κορυφαίους του 2018.Σε εξέλιξη το προπονητικό συνέδριο

 

Στο Βερολίνο χτυπά η καρδία της Παγκόσμιας Κωπηλασίας τις μέρες αυτές. Στην γερμανική μεγαλούπολη διεξάγεται το ετήσιο προπονητικό συνέδριο της κωπηλασίας ενώ την Παρασκευή το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των κορυφαίων πληρωμάτων και προπονητών της χρονιάς που μας αφήνει σε λίγες μέρες.

Στο Παγκόσμιο προπονητικό συνέδριο παίρνουν μέρος προπονητές και αθλητές από 39 χώρες όλου του κόσμου ενώ συνολικά θα μιλήσουν και θα αναπτύξουν τις γνώσεις τους και τις έρευνές του περισσότεροι από 350 ομιλητές επιστήμονες σχετικά με την ανάπτυξη του αθλήματος τις νέες μορφές προπόνησης την ιατρική την υγεία αλλά και το ντόπινγκ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του από ΕΔΩ

Η βραδιά των κορυφαίων έχει προγραμματιστεί στο γκαλά της Παρασκευής εκεί όπου τα υποψήφια πληρώματα, ανδρών και γυναικών καθώς και οι υποψήφιοι προπονητές για τον τίτλο του κορυφαίου θα μάθουν τα τελικά αποτελέσματα.

Θα αναδειχθούν το καλύτερο ανδρικό πλήρωμα , το καλύτερο γυναικείο, το καλύτερο παραολυμπιακό, ο κορυφαίος προπονητής καθώς και βραβεύσεις για ανθρώπους και θεσμούς που στήριξαν το παγκόσμιο κωπηλατικό κίνημα το 2018.