Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Μοναδικό λεύκωμα του Ιάπωνα φωτογράφου Γιοσιχίρο Νομούρα αφιερωμένο στα ελληνικά κουπιά

 

Ένα καλαίσθητο λεύκωμα 16 σελίδων έφτασε στα γραφεία της ΕΚΟΦΝΣ γεμάτο με φωτογραφίες από τα μέλη της Εθνικής ομάδας Εφήβων που πήρε μέρος στο αντίστοιχο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη 7-11 Αυγούστου στο Τόκιο στην πίστα που θα γίνει η Ολυμπιακή ρεγκάτα του 2020.

Εμπνευστής και δημιουργός ο Ιάπωνας φωτογράφος Γιοσιχίρο Νομούρα που απέδειξε για μια ακόμη φορά τα φιλελληνικά αισθήματα που τρέφει για τον αθλητισμό μας και τους αθλητές μας.

Μέσα από τον φακό του ο Γιόσι έχει «αιχμαλωτίσει» μοναδικές στιγμές από τους αθλητές μας στο κανάλι του Τόκιο τόσο στο νερό όσο και στην στεριά που αποτυπώνουν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο τα συναισθήματα και την προσπάθεια τους για διάκριση.

Ο Ιάπωνας φωτογράφος ήταν παρών και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα τον περασμένο Σεπτέμβριο , με δική του πρωτοβουλία και δικά του έξοδα καλύπτοντας όλες τις κούρσες των ελληνικών πληρωμάτων με τον φωτογραφικό του φακό.

Έχει , δε,  αντίστοιχες πρωτοβουλίες και με άλλα αθλήματα αποτυπώνοντας προσπάθειες Ελλήνων αθλητών , όπως στην ιστιοπλοΐα, την υδατοσφαίριση , την καλλιτεχνική κολύμβηση, την κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας , την ποδηλασία και την ενόργανη γυμναστική.

Η ΕΚΟΦΝΣ θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον  Γιοσιχίρο για το μοναδικό λεύκωμα που απέστειλε και την χαρά της που έχει ένα τόσο θερμό φίλο στην άλλη άκρη της γης.