Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Δυναμική παρουσία του Ευρωπαϊκού U23 στην Πανηπειρωτική Έκθεση 2019

 

Δυναμικό Παρόν στην Πανηπειρωτική Έκθεση 2019 δίνει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας Κάτω των 23 ετών που έρχεται στην Παμβώτιδα λίμνη στις 7-8 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για την  Έκθεση θεσμό για την Ήπειρο, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Πανηπ/κό Στάδιο της Ανατολής στα Γιάννενα και συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες από τις γύρω περιοχές και όχι μόνο.  

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Πανηπειρωτικής, τον οποίο εξασφάλισε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης θα γίνεται η προβολή της μεγάλης φετινής διοργάνωσης της Κωπηλασίας παράλληλα με το Πανευρωπαϊκό Τεχνικής Κολύμβησης που επίσης θα φιλοξενηθεί φέτος στα Γιάννενα.

Στο πλαίσιο προβολής του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2019 αύριο, Κυριακή 7/4και ώρα 12 :00  θα βρεθούν στο περίπτερο του ΠΕΑΚΙ τέσσερις Ηπειρώτες Ολυμπιονίκες της Κωπηλασίας, οι οποίοι θα συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο στην προσπάθεια που καταβάλλει η Οργανωτική Επιτροπή να φέρει τους συγκεκριμένους διεθνείς αγώνες κοντά στην τοπική κοινωνία.

Οι Τόνια Σβάιερ, Αλεξάνδρα Τσιάβου, Γιάννης Τσίληςκαι Γιώργος Τζιάλλαςθα υποδεχθούν τους επισκέπτες της έκθεσης στο περίπτερο του Πανευρωπαϊκού, θα τους ενημερώνουν σχετικά με το Πρωτάθλημα, καλώντας τους να συμμετέχουν σ’ αυτό ως εθελοντές, θα μοιράσουν φυλλάδια και θα φωτογραφηθούν με όσους το επιθυμούν!

***

Η Οργανωτική Επιτροπή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2019 καλεί μικρούς και μεγάλους Γιαννιώτες να επισκεφθούν αύριο το περίπτερο των αγώνων στην Πανηπειρωτική Έκθεση για να δουν από κοντά τέσσερις τους κορυφαίους Ηπειρώτες αθλητές της Κωπηλασίας.