Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Σκληρή δουλειά με ασφάλεια στο κοινόβιο του Σχοινιά

 

Με τις «μηχανές» να δουλεύουν πλέον στο 100% και τα μέτρα ασφαλείας να τηρούνται σχολαστικά συνεχίζεται το προπονητικό κοινόβιο της προολυμπιακής ομάδας στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Οι επτά  αθλητές κι αθλήτριες που μετέχουν  θα παραμείνουν μέχρι τα τέλη Ιουλίου στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την καραντίνα αλλά και να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει των επικείμενων διεθνών διοργανώσεων που αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.

Χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κοντομανώλης τόνισε:

«Μετά από ενάμισι μήνα έξω από τα νερά μας λόγω της καραντίνας, τα πρώτα συμπεράσματα είναι καλά. Οι αθλητές μας κατάφεραν το διάστημα αυτό  με τα όργανα που τους είχε παραχωρήσει η Ομοσπονδία να διατηρήσουν  την φυσική τους κατάσταση σε πολύ καλά επίπεδα και να μην χάσουμε πολύτιμο χρόνο για να επανέλθουν.

Πλέον θα συνεχίσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα την προετοιμασία μας στο Σχοινιά με στόχο τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έρχονται το φθινόπωρο καθώς και τους Ολυμπιακούς αγώνες».

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή στο κοινόβιο μετέχουν οι: Ευαγγελία Αναστασιάδου (ΝΟΚ), Κυρίδου Μαρία, Μπούρμπου Χριστίνα, Κυρίδου Αννέτα (ΝΟΘ),Ντούσκο Στέφανο (ΝΟΙ),Παπακωνσταντίνου Αντώνη, και Λαπίκωφ Θεόδωρο (ΝΟΚοζ).

Η Ασπασία Χριστοδουλίδη (ΕΝΟΑ) θα ενσωματωθεί όταν επιτραπεί η μετακίνησή της από την Πολωνία ενώ η Κατερίνα Νικολαϊδου βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας από τραυματισμό.

Την εποπτεία του κοινοβίου έχουν ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε μαζί με τους ομοσπονδιακούς προπονητές Κώστα Κοντομανώλη και Γιώργο Φώτου