Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Στο Πιεντιλούκο με 24 αθλητές η εθνική ομάδα

 

Με 24 αθλητές κι αθλήτριες και 14 πληρώματα θα αγωνιστεί η Εθνική ομάδα στη πρώτη διεθνή ρεγκάτα της χρονιάς που θα διεξαχθεί στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας από  12 έως και 14 Απριλίου και δεν είναι άλλη από την γνωστή ρεγκάτα που είναι αφιερωμένη στον Πάολο Νταλόλια.

Πιο αναλυτικά ανά κατηγορία:

Ανδρών-Γυναικών:Στ.Ντούσκος (σκιφ),Α. Γραμμενιάτης (σκιφ ελ βαρών), Κ.Νικολαϊδου-Αν,Κυρίδου (διπλό σκιφ),Κυρίδου Μ.-Μπούρμπου Χρ. (δίκωπο άνευ), Ελ.Βαρελοπούλου-Ελ.Αγιώτη (διπλό σκιφ ελ βαρών), Χαρ. Ντινενής , Λ .Κόνσολας (διπλό σκιφ ελ βαρών), Αντ.Παπακωνσταντίνου-Π.Γκαϊδατζής (διπλό σκιφ ελ βαρών) Γ.Καλανδαρίδης-Σπ.Καλέτζης (δίκωπος άνευ).

Εφήβων-Νεανίδων: Δ.Στασινός (σκιφ), Ελ.Λαμπριανίδου (σκιφ), Ισμήνη Νόνη-Ρολ.Δίτσιου (διπλό σκιφ),Δημ. Ζωγράφος-Βας.Μπαρούτας (διπλό σκιφ), Γιωρ.Μακρυγιάννης-Θεοδ.Λαπίκοφ (δίκωπος άνευ), Ελ.Φράγκου-Ελ.Χαραλαμπίδου (δίκωπος άνευ).

Όλα τα ελληνικά πληρώματα θα αγωνιστούν σε δυο διαφορετικούς αγώνες το Σάββατο και την Κυριακή ενώ την Παρασκευή θα προηγηθούν οι προκριματικές σειρές.

Την αποστολή που θα αναχωρήσει την Τετάρτη θα συνοδεύσουν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κοντομανώλης, Φώτου, Πέτρου, Σάμιος και ο γιατρός της Ομοσπονδίας Γιάννης Χριστογιάννης .