Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Στις 26/2 η γιορτή των κορυφαίων του 2017.Οι ημερομηνίες για τους Αγώνες Ανάπτυξης

 

Την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Τελετή βράβευσης των διακριθέντων αθλητών του 2017 από την Κωπηλατική Ομοσπονδία . Και φέτος η γιορτή των κορυφαίων θα λάβει χώρα στο φιλόξενο χώρο του Αμφιθεάτρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.  

Κατά την 1η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ για το νέο έτος, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, αποφασίστηκε ο χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής των δυο Πανελληνίων Συναντήσεων Ανάπτυξης που θα διεξαχθούν για 11η χρονιά . Πιο συγκεκριμένα ο πρώτος να διεξαχθεί στη Μυτιλήνη από 30 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου και ο δεύτερος στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου στο Πεθελινό των Σερρών.

Επίσης εγκρίθηκε ο σχεδιασμός των Εθνικών ομάδων του αγωνιστικού έτους 2018.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Καρράς έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα με τον Αντιπρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Μωυσίδη να είναι ο τυχερός και να βρίσκει το φλουρί (ΦΩΤΟ).

Στα Γιάννενα μεταβαίνουν την Πέμπτη 8/2 ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γ.Καρράς , ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Αργυρίου και η προϊσταμένη των διοικητικών υπηρεσιών της Ομοσπονδίας Λία Τρίκα όπου θα έχουν συνάντηση στο ΝΟΙ με τη νέα διοίκηση του Ομίλου στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας U23 του 2019. Την Παρασκευή η Οργανωτική Επιτροπή θα έχει συνάντηση με Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα ενώ στη συνέχεια θα συνεδριάσει προκειμένου να συζητηθούν όλα τα τρέχοντα ζητήματα και οι μελλοντικές κινήσεις.