Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Α-Γ:Πέρασε ημιτελικό το διπλό ελαφρύ

 

Την συμμετοχή στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών που συνεχίζεται στο Ρατσίτσε της Τσεχίας εξασφάλισε το ένα ελληνικό πλήρωμα. Το Σάββατο η προσπάθεια των κοριτσιών

Το διπλό σκιφ ελ βαρών με τους Γιάνναρο-Μαγδανή (ΦΩΤΟ) πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στον επαναληπτικό πήρε την 2η θέση και προκρίθηκε στον ημιτελικό που θα γίνει στις 13:05 το μεσημέρι   

Στο σκιφ ελ βαρών ο Λευτέρης Κόνσολας πήρε την 5η θέση τόσο στον προκριματικό όσο και στον επαναληπτικό και θα αγωνιστεί στον Γ΄ τελικό του Σαββάτου στις 14:15 διεκδικώντας μια θέση από 13-17. Το βαρύ σκιφ με τον Βασίλη Αγγελόπουλο πήρε την 4η θέση στον επαναληπτικό και θα αγωνιστεί στον ημιτελικό Γ-Δ το πρωί του Σαββάτου (10:40).

Για ελάχιστα δευτερόλεπτα έχασε την πρόκριση στα ημιτελικά η τετράκωπος άνευ των ανδρών με τους Άγγελο και Απόστολο Γιάννατζη, Στέφανο Ντούσκο και Νίνο Νικολαϊδη που τερμάτισαν 4οι και θα αγωνιστούν στον τελικό Γ΄ στις 14:20 του Σαββάτου.

Τα δυο γυναικεία πληρώματα θα αγωνιστούν στους αυριανούς επαναληπτικούς Πιο συγκεκριμένα το διπλό σκιφ ελ βαρών με τις Πέργουλη-Εμμανουηλίδου θα πάρουν εκκίνηση στις 13:20 και θέλουν την κατάκτηση μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων για να περάσουν τελικό ενώ η Κατερίνα Νικολαϊδου στο σκιφ θα αγωνιστεί στις 12:34 με στόχο κι αυτή μια από τις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν στον τελικό.