Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Συγκίνηση για τα δυο επαμειβόμενα κυπελλα στη μνήμη Μοναχού και Λούλη

 

Πολλές ήταν οι όμορφες στιγμές κατά την διάρκεια των τεσσάρων ημερών της Α Φάσης του 84ου Πανελληνίου πρωταθλήματος στο ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά . Ωστόσο ξεχώρισαν δυο που έφεραν συγκίνηση στους παρευρισκόμενους. Και συγκεκριμένα οι απονομές στους νικητές δυο τελικών όπου δόθηκαν τα επαμειβόμενα Κύπελλα στη μνήμη Λεωνίδα Λούλη και Γιώργου Μοναχού.

Νικητής στην δίκωπο άνευ των ανδρών όπου ήταν το επαμειβόμενο Κύπελλο στη μνήμη του πρώην προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ και μέλους της ΕΟΕ  Γιώργου Μοναχού ήταν το πλήρωμα του ΙΟΘ με τους Πέτρου και Μαρόκο με την προϊσταμένη διοικητικών υπηρεσιών της ΕΚΟΦΝΣ κ. Λία Τρίκα να κάνει την απονομή. Στη δεύτερη θέση ήταν το πλήρωμα του Μαυροχωρίου και τρίτο αυτό του ΝΟΒΑ.

Στην τετράκωπο άνευ των ανδρών όπου ήταν το επαμειβόμενο στη μνήμη του τέως προέδρου του ΝΟΘ και μέλους της ΕΚΟΦΝΣ για πολλά χρόνια Λεωνίδα Λούλη νικήτρια ήταν η βάρκα του Μαυροχωρίου με τους Λαμπαδάριο, Ουρούτσι, Στεργιάκα, Κοκκινίδη και την απονομή έκανε ο πρόεδρος του ΝΟΘ Άκης Τσαλίκης. Δεύτερη ήταν η ομάδα του ΝΟΒΑ και Τρίτη του ΝΟΙ.