Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Δημοσιογραφικό σεμινάριο για την κωπηλασία από τον ΠΟΙΑΘ και τον ΠΣΑΤ

 

Στον θαυμαστό κόσμο και τα μυστικά της κωπηλασίας είχαν την ευκαιρία να μυηθούν επαγγελματίες αθλητικοί δημοσιογράφοι και σπουδαστές δημοσιογραφίας των ΙΕΚ ΑΚΜΗ που παρακολούθησαν το πρωί της Τετάρτης 8/2 το Ναυταθλητικό σεμινάριο δημοσιογραφίας που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) σε συνεργασία με τον ΠΣΑΤ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών) στις εγκαταστάσεις του πρώτου στο Μικρολίμανο.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία και της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την έκδοση του περιοδικού «Ιστιοπλοϊκός Κόσμος» στις σελίδες του οποίου τα τελευταία χρόνια η ελληνική κωπηλασία έχει μόνιμη παρουσία με τις δραστηριότητές της .

Τον “ξεναγό” στα μυστικά του αθλήματός μας αλλά και να λύσει όλες τις απορίες των νυν αλλά και μελλοντικών δημοσιογράφων ανέλαβαν οι δις Ολυμπιονίκης και μέλος του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ Βασίλης Πολύμερος καθώς και η ομοσπονδιακή προπονήτρια Δήμητρα Γιαννιού η οποία έκανε και μια ιδιαίτερα εμπεριστατωμένη παρουσίαση ενώ παράλληλα ο Ολυμπιονίκης μας έλυνε όλες τις απορίες των περίπου 40 δημοσιογράφων και σπουδαστών που παρακολούθησαν το σεμινάριο.

Είχε προηγηθεί αναλυτική παρουσίαση για το άθλημα της ιστιοπλοίας.

Η Κωπηλατική Ομοσπονδία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από βάθους καρδιάς τον πρόεδρο του ΠΟΙΑΘ και από τους πιο πιστούς φίλους της ελληνικής κωπηλασίας κ. Γιάννη Μαραγκουδάκη για την έμπρακτη στήριξή του στο έργο της Ομοσπονδίας μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης 9/2 σε ειδική εκδήλωση στην έδρα του ΠΟΙΑΘ θα βραβευτούν οι Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας του Ρίο.

Ευχαριστούμε ΠΟΙΑΘ , ευχαριστούμε κύριε Μαραγκουδάκη.