Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Τέλος της χρονιάς με Προπονητικές Συναντήσεις Ανάπτυξης σε τρεις πόλεις

 

Λίγες ώρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2016 και η «δεξαμενή ταλέντων» της κωπηλασίας «πλημμύρισε» σε τρεις διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Στις 28 και 29 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν μονοήμερες προπονητικές συναντήσεις στην Αθήνα ( ΕΝΟΑ ) και στην Ηγουμενίτσα ( ΔΝΟΗ ) ενώ στην Θεσσαλονίκη (ΟΦΘ και ΝΟΘ ) πραγματοποιήθηκε διήμερη προπονητική συνάντηση που αφορούσε αθλητές-αθλήτριες γεννημένους το ‎2003-2004.

Πιο αναλυτικά στην Ηγουμενίτσα στις 28 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ΔΝΟΗ με τον προπονητή Ανάπτυξης Απόστολο Γκουντούλα συμμετείχαν 19 αθλητές-αθλήτριες από τρία σωματεία ( ΝΟΙ-ΝΑΟΚ-ΔΝΟΗ ).
Στην Αθήνα στις 29 Δεκεμβρίου με την προπονήτρια Ανάπτυξης Ελευθερία Αξιώτη στις εγκαταστάσεις του ΕΝΟΑ συμμετείχαν 12 αθλητές-αθλήτριες από πέντε σωματεία ( ΕΝΟΑ-ΝΑΣ-ΟΕ-ΝΑΟΣ-ΚΟΕ ) και στην Θεσσαλονίκη (28 και 29) έγινε η διήμερη προπονητική συνάντηση στις εγκαταστάσεις του ΟΦΘ την πρώτη μέρα και του ΝΟΘ τη δεύτερη με την υπεύθυνη προπονήτρια Ανάπτυξης Δήμητρα Γιαννιού. Εκεί συμμετείχαν 35 αθλητές-αθλήτριες από εννέα σωματεία ( ΝΟΚΑΤ-ΝΟΓ-ΝΟΒΑ-ΟΕΑΝΑΒ-ΟΦΘ-ΙΟΘ-ΝΑΟΚΘ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ και ΝΟΘ ).
Παρά τον άσχημο καιρό που επικρατούσε σε όλη την Ελλάδα -χιόνια στην Αθήνα, Βαρδάρη στην Θεσσαλονίκη και ήλιο με δόντια στην Ηγουμενίτσα-οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν με τρέξιμο, στα εργόμετρα και με ασκήσεις κυκλικής. Οι προπονήσεις επικεντρώθηκαν στην τεχνική. Γι αυτό το λόγο η παρουσία του εθνικού μας προπονητή Σάκη Αθανασιάδη και η ομιλία του στους μελλοντικούς μας πρωταθλητές ήταν πολύ σημαντική.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ομίλους που μας παραχώρησαν τις εγκαταστάσεις τους ( ΔΝΟΗ-ΕΝΟΑ-ΟΦΘ και ΝΟΘ ).
Τον εθνικό μας προπονητή Σάκη Αθανασιάδη, την Ολυμπιονίκη μας Αλεξάνδρα Τσιάβου που με την παρουσία της στον όμιλο της Ηγουμενίτσα ενέπνευσε τους μικρούς μας αθλητές-αθλήτριες καθώς και ολους τους προπονητές των σωματείων που βοήθησαν στις προπονητικές αυτές συναντήσεις.
Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειες : Δρίλλια-Ξηροχειμώνα-Αργυράκη-Μπεναξίδη-Τεπερίδη-Μπουρτζή και Παπατέρπου που φιλοξένησαν τα παιδιά που ήρθαν από Βόλο-Κατερίνη-Γιαννιτσά.
Εκ μέρους της Ομοσπονδίας έδωσε το παρών στην Θεσσαλονίκη ο έφορος Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος.

Κλείνοντας να ευχηθούμε καλή χρονιά και το 2017   να είναι γεμάτο υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες .

Πλούσια φωτογραφικά στιγμιότυπα μπορείτε να δείτε ΕΔΩ