Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Προπονητικές συναντήσεις σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη

 

Δύο προπονητικές συναντήσεις διεξήχθησαν τις προηγούμενες μέρες από τον τομέα ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις του ΟΦΘ συγκεντώθηκαν 17 αθλητές-αθλήτριες γεννημένοι το 2004 από τους ΙΟΘ-ΝΑΟΚΘ-ΟΦΘ-ΝΟΚΑΤ και ΝΟΘ. Η προπόνηση ξεκίνησε στις 11:00 και ολοκληρώθηκε στις 14:00.

Περιλάμβανε τρέξιμο στην παραλία και στην συνέχεια εργόμετρο με έμφαση στην τεχνική.
Υπεύθυνη της προπονητικής συνάντησης ήταν η  Γιαννιού Δήμητρα. Ευχαριστούμε τον ΟΦΘ για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του καθώς και τον προπονητή Φίτζιο Δάνο για την βοήθεια του.

Στις 11 Φεβρουαρίου στην Κοζάνη στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης συγκεντρώθηκαν 13 αθλητές-αθλήτριες από τους Ν.Ο.Καστοριάς, Ν.Ο.Μαυροχωρίου και τον Ν.Ο.Κοζάνης. Η προπόνηση ξεκίνησε στις 11:00 και διήρκεσε περίπου τρεις ώρες. Περιελάμβανε τρέξιμο, τεχνική στο εργόμετρο και τεχνική στην βάρκα.

Υπεύθυνος της προπονητικής συνάντησης ήταν ο Απόστολος Γκουντούλας. Να ευχαριστήσουμε τον Ν.Ο.Κοζάνης που παραχώρησε τις εγκαταστάσεις του ,το φουσκωτό και τις βάρκες καθώς και τον προπονητή Δημαρά Μπάμπη. Το παρών και στις δυο συναντήσεις έδωσε και ο έφορος Ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα Οι δυο πρώτες φωτό από την Κοζάνη και οι υπόλοιπες από την Θεσσαλονίκη.