Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

85ο Παν Πρωτάθλημα: Πρεμιέρα με ιδανικές συνθήκες. Αποτελέσματα, ωρολόγιο Παρασκευής

 

Με τις ιδανικότερες καιρικές και αγωνιστικές συνθήκες ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 2 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά η Α΄Φάση του 85ουΠανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας για όλες τις κατηγορίες πλην των Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ).

Συνολικά διεξήχθησαν 59 προκριματικές κούρσες σε όλες τις κατηγορίες με τον συναγωνισμό να κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα δείγμα της διάθεσης όλων των πληρωμάτων και από τα 27 σωματεία που παίρνουν μέρος να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να ανέβουν στο βάθρο των τελικών του ερχόμενου σαββατοκύριακου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των προκριματικών της 1ηςμέρας μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Με σύμμαχο και  πάλι τον καιρό το 85οΠανελλήνιο Πρωτάθλημα συνεχίζεται την Παρασκευή 3 Μαΐου που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι επαναληπτικοί και οι ημιτελικοί ώστε να διαμορφωθούν οι τελικές σειρές του σαββατοκύριακου.

Μετά την διεξαγωγή των προκριματικών της Πέμπτης προέκυψαν για την Παρασκευή 34 επαναληπτικές σειρές και 10 ημιτελικές που θα ξεκινήσουν στις 8 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθούν όπως και συνολικά το πρόγραμμα της 2ηςμέρας περίπου στις 2:15 το μεσημέρι. Αναλυτικά μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί του Σαββάτου όλες οι κούρσες θα ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ LIVE STREAM μέσω της ιστοσελίδας της Κωπήλατικής Ομοσπονδίας και των επίσημων σελίδων κοινωνικής δικτύωσης