Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Πέρασαν ημιτελικά οι Γκαϊδατζής-Παπακωνσταντίνου. Διακόπηκαν οι αγώνες λόγω κακοκαιρίας

 

Κουτσουρεμένο ήταν το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος U23 στη Σαρασότα των ΗΠΑ αφού οι κούρσες διακόπηκαν πριν καν διεξαχθούν οι μισές λόγω της κακοκαιρίας που αναμενόταν να χτυπήσει την περιοχή του Κωπηλατοδρομιου. 

Σε όσες πρόλαβαν να διεξαχθούν το διπλό σκιφ ελ βαρών με τους Πέτρο Γκαϊδατζή-Αντώνη Παπακωνσταντίνου πήρε απευθείας την πρόικριση στα ημιτελικά. Οι δυο Έλληνες κωπηλάτες πήραν την 3η θέση στη σειρά τους με χρόνο 6.22.630 και σφράγισαν μια θέση στα 12 καλύτερα πληρώματα του αγωνίσματος.  Αντίθετα τη 2η θέση κατέλαβαν στον  προκριματικό του διπλού σκιφ οι Αννέτα Κυρίδου και Δήμητρα Τσαμοπούλου με χρόνο 7.07.760 και θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία να συνεχίσουν για πιο ψηλά μέσα απο τον επαναληπτικό . 

Απομένουν να τρέξουν περίπου στις 21:40 (ώρα Ελλάδος) οι Καλανδαρίδης-Παλαιοπάνος στον επαναλήπτικό της δικώπου ,ο Χαράλαμπος Ντινενής στις 22.10 περίπου στον επίσης επαναληπτικό του σκιφ ελ βαρών και τέλος περίπου στις 22.45 τα αδέλφια Γραμμενιάτη στον επαναληπτικό της δικώπου άνευ ελ βαρών.