Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Δυναμικό παρών η Κύπρος στον 1ο Αγώνα Κωπηλασίας

 

Ξεχωριστό χρώμα έδωσε στο 1ο Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας η συμμετοχή δυο επίλεκτων αθλητών της κωπηλασίας από την Κύπρο καθώς και 14 ακόμη αθλητών κι αθλητριών από τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού.

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι επιτυχίες για τους Κύπριους αθλητές. Πιο συγκεκριμένα η Στυλιάνα Αντωνιάδου πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία 15-16 ετών και την 3η ο Ζησιμίδης Αλέξανδρος στα ελαφρά βάρη. Ωστόσο όλη η ομάδα της Λεμεσού είχε πολύ καλά αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τους προπονητές και τους συνοδούς τους. Σας περιμένουμε και του χρόνου 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αγώνες του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλειστής Κωπηλασίας το οποίο έχει διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο Παλαιό Φάληρο στην Αθήνα .Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας έχει συμμετάσχει με δύο αθλητές οι οποίοι έχουν καταφέρει να κατακτήσουν από ένα μετάλλιο στην κατηγορία τους.

Συγκεκριμένα:

  • Ο Αλέξανδρος Ζησιμίδης του Ναυτικού Όμιλου Λεμεσού έχει κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 6:26,9 στην ανοικτή κατηγορία ανδρών ελαφρών βαρών ανάμεσα σε 11 συμμετοχές. Σημειώνεται ότι ο πρώτος της κούρσας αυτής ήταν αθλητής που συμμετείχε και στο ΡΙΟ, ενώ ο δεύτερος είναι ο περσινός Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο σκιφ ανδρών.
  • Η Στυλιάνα Αντωνιάδου του Σωματείου ΝΗΡΕΑΣ, κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 7:46,2 στην κατηγορία Νεάνιδων 15-16 σε μία κούρσα ανάμεσα σε 22 συμμετοχές που έκοψε την ανάσα

Και οι δύο αθλητές μας διαγωνίστηκαν στην απόσταση των 2000μ

Την αποστολή συνοδεύεσε η Ομοσπονδιακός Προπονήτρια Μαρία Χατζηηλία και αρχηγός αποστολής ήταν ο Πρόεδρος της Ομοπονδίας κ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Η αποστολή επιστρέφει στην Κύπρο την Κυριακή το απόγευμα.

Συγχαρητήρια στους αθλητές για την εξαιρετική τους παρουσία. Ευχόμαστε όπως αυτή τους επιτυχία είναι μονάχα η αρχή ενός πολύ παραγωγικού και επιτυχημένου 2017