Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τον 3ο Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας στις 19/1/19

 

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 θα διεξαχθεί ο 3ος Πανελλήνιος Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας που όπως και ο τελευταίος θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου «Γ.Στεφανόπουλος».

Ο ξεχωριστός αγώνας που αγκαλιάστηκε θερμά από τον κόσμο της Κωπηλασίας και όχι μόνο στα δυο πρώτα χρόνια της «ζωής» του θα   ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι  και θα περιλαμβάνει τις αποστάσεις 500 , 1000 και 2000 μέτρα καθώς και 500 μ για την κατηγορία των Special Olympics.

Εκτός από την συγκεκριμένη κατηγορία στη φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνονται ακόμη αυτές των ΑΜΕΑ , Ανδρών-Γυναικών όλων των ηλικιών απόστασης 1000 μ. και 2000μ. , 23+ ετών Α-Γ από γυμναστήρια απόστασης 2000μ. , Ελαφρών βαρών Α-Γ απόστασης  2000μ. καθώς και σκυταλοδρομίες των 2 και 4 ατόμων από 15 ετών και πάνω σε αποστάσεις 500, 1000 και 2000 μέτρων. Επίσης θα υπάρχει και η ΟΠΕΝ κατηγορία για όσους θέλουν να αγωνιστούν χωρίς όρια ηλικίας.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου και θα αποστέλλονται στα γραφεία της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας ενώ ο τελικός αριθμός θα ανακοινωθεί στις 17 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά την ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ του 3ουΑγώνα Κλειστής Κωπηλασίας μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ. Την Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα στην  περίπτωση που ο αθλητής είναι ανήλικος ΕΔΩ και την υπεύθυνη δήλωση του Ενήλικα ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΕΚΟΦΝΣ όπου θα κατατίθενται και οι δηλώσεις συμμετοχής.     

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ  

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Χ2

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Χ4

ΟΔΗΓΙΕΣ