Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Ομοφωνία από τα σωματεία στη Γενική Συνέλευση της ΕΚΟΦΝΣ

 

Παρουσία 20 σωματείων μελών της ΕΚΟΦΝΣ από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας στον Πειραιά η Τακτική Γενική Συνέλευση, η 1ηγια το 2019.

Στην έναρξη της αναγνώστηκαν οι εκθέσεις από όλες τις Εφορίες και τους αρμόδιους εφόρους ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι ψηφοφορίες για την έγκριση ή μην των Πρακτικών της ΓΣ της 27/10/18, του διοικητικού και οικονομικού Απολογισμού του 2018 , του Ισολογισμού και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της προηγούμενης χρονιάς οι οποίες εγκρίθηκαν όλες ομόφωνα.

Στη συνέχεια ζητήθηκε η έγκριση ή μη των κανονισμών λειτουργίας των Εθνικών ομάδων και του Εσωτερικού Kανονισμού Λειτουργίας της Ομοσπονδίας με τον πρώτο να εγκρίνεται ομόφωνα και τον δεύτερο επίσης αλλά και με μια λευκή ψήφο.

Τέλος διαγράφηκε με ομόφωνη απόφαση ο Κωπηλατικός Αθλητικός Όμιλος «Η Κάρλα».

Ακολούθησαν ερωτήματα που έθεσαν εκπρόσωποι των σωματείων προς τα μέλη του προεδρείου της ΕΚΟΦΝΣ και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιάννη Καρρά.

Τα σωματεία που έδωσαν το παρών δια των εκπροσώπων τους ήταν: Όμιλος Ερετών, ΝΑΣ, ΝΟΘ, ΙΟΘ, ΝΟΒΑ, ΟΦΘ, ΝΟΙ, ΝΟΚαστ, ΝΟΜυτ., ΝΟΚατ.,ΕΝΟΑ,ΝΑΟΚΘ,ΝΑΟΣ, ΝΟΓ, ΝΑΟΣουδ., ΝΟΑργ., ΝΟΛ,ΝΟΜαυρ, ΟΣΦΠ και ΚΟΕ.