Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Κοινόβιο από το "μέλλον" στην Καστοριά

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στα πλαίσια του Προγράμματος Ανάπτυξης της Κωπηλασίας, το προπονητικό κοινόβιο της κατηγορίας στην Καστοριά, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και τη φιλοξενία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Το κοινόβιο πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 29/7 έως την Πέμπτη 1/8/2019/.

Οι 22 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 και 13 ετών από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να βρεθούν μαζί σε ένα μαγευτικό κωπηλατικό στίβο όπως αυτόν του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και υπό την καθοδήγηση της προπονητικής ομάδας της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. που αποτελούνταν από την επικεφαλή προπονήτρια κ. Γιαννιού Δήμητρα, τον κ. Γκουντούλα Απόστολο και την κ. Αξιώτη Ελευθερία να γνωρίσουν σε υψηλό επίπεδο το άθλημα της κωπηλασίας.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες κωπηλάτησαν αρκετές ώρες στα ήρεμα νερά της λίμνης Ορεστιάδας, σε έναν στίβο πραγματικό καρτ ποστάλ, γυμνάστηκαν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και ταυτόχρονα γνώρισαν σε σημαντικό  βαθμό την πόλη της Καστοριάς.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τα παιδιά την Πέμπτη 31/8, με την πραγματοποίηση επίσκεψης στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή των μεγαλύτερων αθλητών που στελεχώνουν την Εθνική ομάδα κωπηλασίας. Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα ινδάλματά τους, να γνωρίσουν πως είναι πραγματικά οι συνθήκες για τους αθλητές παγκοσμίου επιπέδου όπως αυτοί της Εθνικής μας ομάδας και να αποκομίσουν εμπειρίες που θα τους μείνουν χαραγμένες στη μνήμη τους για όλη τους τη ζωή.

Το κοινόβιο ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωί της Πέμπτης 1/8 με μεγάλη ικανοποίηση και από την πλευρά των αθλητών κι αθλητριών, αλλά και από την πλευρά της προπονητικής ομάδας και της ηγεσίας της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ., για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσέφερε ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς και για την σπουδαία εμπειρία που αποκόμισαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ

1

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ν.Ο.ΚΟΖ

2

ΝΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ι.Ο.Θ.

3

ΠΕΤΑΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ι.Ο.Θ.

4

ΓΑΛΑΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Ν.Ο.ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ

5

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Ν.Ο.ΚΑΤ

6

ΚΑΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο.Ε.

7

ΓΚΑΦΑΡΙ ΙΓΝΑΤΙΟΣ

Ν.Ο.Μ.

8

ΚΑΡΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ν.Ο.Β.Α.

9

ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ν.Ο.Π.Τ

10

ΝΟΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ν.Α.Ο.Κ

11

ΚΑΡΕΤΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ

Ν.Ο.Μ.

12

ΠΕΤΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Ο.Σ.Φ.Π.

13

ΤΕΠΕΡΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

Ν.Ο.Θ

14

ΛΙΟΛΙΟΥ ΓΑΒΡΙΕΛΑ

Κ.Ο.Ε.

15

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ν.Ο.Ι.

16

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ

Ν.Ο.ΚΑΤ

17

ΚΑΡΥΩΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

Ν.Ο.ΚΑΤ

18

ΝΤΑΡΑ ΝΕΦΕΛΗ

Ν.Ο.Ι

19

ΓΙΑΓΚΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ν.Ο.Θ

20

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

Ν.Ο.Μ.

21

ΠΑΡΔΑΛΗ ΦΑΙΔΡΑ

Ο.Φ.Θ

22

ΓΑΛΑΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Ν.Ο.ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το κοινόβιο ανάπτυξης της Καστοριάς.