Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Με χρώμα κωπηλασίας η 3η Sportexpo στη Θεσσαλονίκη

 

Με έντονο άρωμα κωπηλασίας άνοιξε τις πύλες της 3η Διεθνή Αθλητική Έκθεση Sportexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η Ελληνική Κωπηλατική ομοσπονδία μετέχει με δικό της περίπτερο στην παρουσία του οποίου βοήθησαν φοιτητές του τμήματος ειδικότητας κωπηλασίας των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης καθώς και προπονητές των κατηγοριών ανάπτυξης των σωματείων της πρωτεύουσας της Μακεδονίας.

Την Sportexpo που θα λειτουργήσει ως τις 31 Μαρτίου επισκέπτονται χιλιάδες κάτοικοι της Θεσσαλονίκης ενώ εκτός της Κωπηλασίας παρουσία με περίπτερα έχουν και πολλά άλλα αθλήματα ενώ είναι υπο την αιγίδα της ΓΓΑ .

Γι αυτό τα εγκαίνια έκανε ο γγ Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός ο οποίος στο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων τόνισε :

Φέτος έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στην SPORTEXPO μια πλειάδα Εθνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών, δίνοντας ένα άλλο χρώμα και ποιότητα στη γιορτή μας. Τους δίνεται υπό την αιγίδα της ΓΓΑ να παρουσιάσουν το έργο τους, να γνωριστούν με τον κόσμο. Η ΓΓΑ είναι η γέφυρα, ο επιτελικός φορέας για την πολύπλευρη αθλητική ανάπτυξη και επιχειρεί συστηματικά να παροτρύνει και να διευκολύνει τις αθλητικές ομοσπονδίες, ούτως ώστε να διευρύνουν τους ορίζοντες των δραστηριοτήτων τους, από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Χαιρόμαστε πολύ και τις ευχαριστούμε που ανταποκρίθηκαν.