Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Ιδανική πρεμιέρα στην Β΄Φάση του 85ου Πανελληνίου πρωταθλήματος στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων

 

Άριστες ήταν οι συνθήκες στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων στην πρεμιέρα της Β΄ Φάσης του 85ου  Πανελληνίου πρωταθλήματος που αφορά στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ

Στις κερκίδες του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων βρέθηκαν δεκάδες φίλοι της κωπηλασίας , οι οποίοι ενίσχυσαν με το χειροκρότημά τους την προσπάθεια των νεαρών κωπηλατών, ενώ το «παρών» έδωσαν και πολλοί παράγοντες του αθλήματος.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα κύλησε ομαλά, ξεκινώντας στις 8 το πρωί και περιλάμβανε προκριματικούς κι επαναληπτικούς. Συνολικά διεξήχθησαν 27 κούρσες με τα πληρώματα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό  προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στους ημιτελικούς και τελικούς της Κυριακής. Σημειώνεται εδώ ότι στη β΄ φάση του Πρωταθλήματος που αφορά στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων και ΑμεΑ συμμετέχουν 27 σωματεία απ’ όλη τη χώρα με περισσότερους από 280 νεαρούς αθλητές και αθλήτριες. 

Δείτε όλα τα αποτελέσματα του Σαββάτου ΕΔΩ

Το κυρίως πιάτο του προγράμματος ξεκινάει στις 8 το πρωί της Κυριακής με τους ημιτελικούς ενώ οι τελικοί θα αρχίσουν στις 9.40. Τελευταία κούρσα θα είναι (παραδοσιακά) οι Οκτάκωπες των Παίδων, με ώρα έναρξης τις 12.45 το μεσημέρι.