Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τον Σχοινιά η Παγκόσμια ακαδημία προπονητών

 

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία που είχε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κωπηλασίας (FISA) με την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία το 2018 ( Διεξαγωγή Κοινοβίου Προετοιμασίας ξένων χωρών για τη συμμετοχή τους στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά ) η Παγκόσμια Ομοσπονδία επιστρέφει με μία νέα πρόκληση για την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία

 Στα πλαίσια του Προγράμματος Ανάπτυξης της δ/νσης Ανάπτυξης της  FISA, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κωπηλασίας, θα διοργανώσει με την υποστήριξη της ΕΚΟΦΝΣ την Ακαδημία Προπονητών της FISA (FISA’s Coaching Academy).

Mία επιμορφωτική δραστηριότητα η οποία θα συγκεντρώσει έμπειρους Προπονητές της FISA από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιθυμούν να προετοιμασθούν για να γίνουν μέντορες προπονητικής στις χώρες τους. 

Αυτό είναι ένα μοναδικό γεγονός που συμβαίνει ελάχιστες φορές κάθε 30 χρόνια.  Φέτος επέλεξαν η Ακαδημία να λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο του Σχινιά από 24 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2019.

Η σχετική εγκύκλιος έχει σταλεί στις χώρες μέλη της FISA και η Ελληνική Κωπηλατική ομοσπονδία προετοιμάζεται ώστε να εξασφαλίσει την επιτυχημένη διοργάνωση του σημαντικού για την παγκόσμια κωπηλασία αυτού γεγονότος.

Υπεύθυνοι της Ακαδημίας είναι οι: Sheila Stephens Desbans FISA’s Development Manager, Daniela da Gomes FISA’s Development Manager, Gianni Postiglione FISA’s Coaching Director και τεχνικός διευθυντής της ΕΚΟΦΝΣ, Rosie Mayglothling Chair of FISA’s Competitive Commission και Yihuan Chang FISA’s Development Coordinator.

Περισσότερες λεπτομέρεις τις επόμενες μέρες

 

 

 i