Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Θέαμα, αδρεναλίνη και τέσσερα νέα ρεκόρ στον 3ο αγώνα κλειστής Κωπηλασίας

 

Τέσσερα νέα Πανελλήνια ρεκόρ πολλές δυνατές μονομαχίες , εκατοντάδες όμορφες στιγμές και πολύ αδρεναλίνη συνέθεσαν το σκηνικό του 3ουΠανελλήνιου αγώνα Κλειστής κωπηλασίας που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό γυμναστήριο Πυγμαχίας του Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος» το απόγευμα του Σαββάτου.

Πεντακόσιοι και πλέον αθλητές υψηλού επιπέδου αλλά και απλοί πολίτες αθλούμενοι όλων των ηλικιών απόλαυσαν την άρτια σε όλους τους τομείς διοργάνωση και στο τέλος μαζί με τους εκατοντάδες θεατές χειροκρότησαν τους νικητές όλων των κατηγοριών.

Ο κόσμος ξεσηκώθηκε με τα αγωνίσματα των σκυταλοδρομιών καθώς και με τα νέα αγωνίσματα που κέντρισαν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Συνολικά έγιναν 21 αγωνίσματα και πάνω από 70 ομάδες πήραν μέρος στις σκυταλοδρομίες αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση.   

Ξεχωριστές στιγμές το νέο πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε ο 75χρονος Νίκος Μαλλίδης που ήταν και ο μεγαλύτερος σε ηλικία της διοργάνωσης  (αθλητής του ΙΟΘ ) αγωνιζόμενος στα 1000μ. με χρόνο 3.45.4 όπως και ο αγώνας με αθλητές Special Olympics.

Τα υπόλοιπα ρεκόρ σημείωσαν οι: Καταφυγιώτης Μπόρις του ΝΟΘ 2.000 μέτρα 6’26’1  στην κατηγορία (15-16), Γιαγκίρη Δήμητρα Αναστασία ΝΟΘ 1.000 μέτρα 4’04’5 (κατ 12 ετών) και Μπαλλή Γεωργία ΝΟΓ 2.000 μέτρα 7’28’6 (κατ 15-16 ετών) Επίσης έγινε  μια ισοφάριση Πανελλήνιου Ρεκόρ από τον πρωταθλητή  Ντούσκο Στεφανο του  ΝΟI στα 2.000 μέτρα με  6’02’8 στην κατ 19-22 ετών

Μαζική και η συμμετοχή των επίλεκτων αθλητών κι αθλητριών της εθνικής ομάδας που βρίσκονται σε προετοιμασία στο Σχοινιά

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ