Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Διπλής σημασίας η Β΄Φάση του 85ου Πανελληνίου πρωταθλήματος στα Γιάννενα

 

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα απομένουν για να ανοίξει η αυλαία της Β΄Φάσης του 85ουΠανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων στις 20 και 21 Ιουλίου.

Η φετινή μάλιστα διοργάνωση έχει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα αφού θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για την Κωπηλατική Ομοσπονδία αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για αθλητές κάτω των 23 ετών που έχει προγραμματιστεί να γίνει στον ίδιο χώρο στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Συνολικά 280 αθλητές κι αθλήτριες από 27 σωματεία όλης της χώρας θα πάρουν  μέρος σε αυτή τη Β΄Φάση που αφορά στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ και θα είναι αυτή που θα αναδείξει τον πρωταθλητή Ελλάδας με βάση τη βαθμολογία που ισχύει ήδη από την  Α΄Φάση τον περασμένο Μάιο στο Σχοινιά.

Σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ οι αγώνες το Σάββατο θα ξεκινήσουν στις 8 με τους προκριματικούς κι αναμένεται να ολοκληρωθούν  στις 12 το μεσημέρι με τους επαναληπτικούς. Την Κυριακή την ίδια ώρα (08:00) θα ξεκινήσουν οι ημιτελικοί ενώ στις 09:40 θα έρθει το «κυρίως πιάτο» των τελικών.