Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Επίσκεψη από τη FISA στις εγκαταστάσεις του κωπηλατοδρομίου των Ιωαννίνων ενόψει Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U23

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής η επιθεώρηση των εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας κάτω των 23 ετών στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου  από το  κλιμάκιο της Διεθνούς Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής.   

Το παρών δίνουν η Γενική Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εύα Σάντος , ο Διευθυντής Αγώνων της FISA Πράτι Γκούμπαρ και το μέλος της Επιτροπής Αγώνων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Νίκολα Στολιτς συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής και πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Καρρά , την πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Μάρθα Παλαιοπάνου , την Γενική Γραμματέα του ΠΕΑΚΙ Χαρά Δούκα όπως και από τον Αντιπρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Κώστα Δίτσιο , τον Γενικό Γραμματέα Αντώνη Αργυρίου , τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας Κώστα Παπαγιάννη, Θανάση Μητρούση , Κώστα Νταλαμάγκα  καθώς και την προϊσταμένη διοικητικών υπηρεσιών της Ομοσπονδίας Λια Τρίκα.

Η αντιπροσωπεία ξεκίνησε με επίσκεψη στον αγωνιστικό χώρο της λίμνης κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες. Ακολούθησε η ξενάγηση στον Πύργο Τερματισμού σε όλους τους χώρους και συνεχίστηκε στους υπαίθριους χώρους όπου θα λαμβάνουν χώρα οι απονομές και βέβαια στην εξέδρα των επισήμων και των θεατών.

Στη συνέχεια τα μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και της Οργανωτικής Επιτροπής  επισκέφτηκαν τα λεμβαρχεία και τους βοηθητικούς χώρους για να καταλήξουν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικούς Ομίλου Ιωαννίνων  όπου έτυχαν θερμής φιλοξενίας από τα μέλη του ΔΣ.

Ακολούθησε η συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ παρουσία και του νυν δημάρχου Θωμά Μπέγκα (θα αναρτηθεί ξεχωριστό δελτίο Τύπου με όλες τις δηλώσεις)  και η μέρα ολοκληρώθηκε με την πολύωρη σύσκεψη στην εμβληματική αίθουσα του ΔΣ του ΝΟΙ όπου τέθηκαν όλα τα θέματα επί τάπητος προκειμένου ο πρώτος διεθνής κωπηλατικός αγώνας που θα διεξαχθεί μετά από 19 χρόνια στην πρωτεύουσα της Ηπείρου να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.