Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Ενημέρωση για τον κορωνοϊό στην Εθνική ομάδα

 

Εκτενή ενημέρωση σχετικά με τους κανόνες υγιεινής που θα πρέπει να τηρούνται λόγω του Κορωνοϊού καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για τα μέτρα πρόληψης όπως και την καλύτερη δυνατή προστασία από τον συγκεκριμένο ιό πραγματοποιήθηκε προς τους αθλητές , τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ της Ολυμπιακής και προολυμπιακής ομάδας που βρίσκεται σε προπονητικό κοινόβιο στο Σχοινιά το πρωί της Δευτέρας.

Την ενημέρωση έκανε ο γιατρός της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Χριστογιάννης ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στην προέλευση του ιού, στα μέτρα προστασίας , την συμπτωματολογία ενώ μοιράστηκε και πληροφοριακό υλικό σε όλα τα μέλη της ομάδας.

Στη συνέχεια διατυπώθηκαν απορίες και προβληματισμοί που συζητήθηκαν με τον επιστημονικό σύμβουλο της ΕΚΟΦΝΣ καθώς και προτάσεις για την ασφαλέστερη διαβίωση της ομάδας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά που θα υλοποιηθούν άμεσα.

Ήδη σε όλους τους χώρους έχουν αναρτηθεί ενημερωτικά φυλλάδια ενώ έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά σε πολλά σημεία του Κωπηλατοδρομίου. Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία συνιστά σε όλους τους αθλητές, προπονητές και όσους παραβρίσκονται σε αθλητικούς χώρους να τηρούν τους κανόνες υγιεινής που προτείνει το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας και μπορείτε να διαβάσετε στην ειδική ιστοσελίδα.