Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Ομόφωνα εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση ο προϋπολογισμός για το 2020

 

Εγκρίθηκε ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της ΕΚΟΦΝΣ που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 12/10 στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Μικρολίμανο ο προϋπολογισμός  για το 2020 που θα καταθέσει το ΔΣ και θα φτάσει 1.550.000 ευρώ. 

Κατά την συνεδρίαση όπου παραβρέθηκαν 19 σωματεία με δικαίωμα ψήφου , από τα 27 και ένα χωρίς δικαίωμα ομόφωνη ήταν και η επικύρωση των πρακτικών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 16ης Μαρτίου 2019.

Εκτός των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης μέσα σε πολύ καλό κλίμα έγινε συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν το άθλημα καθώς και ανταλλαγή απόψεων με τους εκπροσώπους των σωματείων μελών να θέτουν τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους προς το προεδρείο  και να λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις.  

Τα σωματεία που παρέστησαν ήταν: Όμιλος Ερετων ,ΝΑΣ ,ΝΟΘ, ΙΟΘ,ΟΦΘ,ΝΑΟ Κέρκυρας ,ΝΟΙ, ΝΟ Καστοριας, ΝΟ Κατερίνης ,ΕΝΟΑ, ΝΑΟ Καλαμαριάς,ΝΑΟ Σαλαμινας, ΝΑΟ Σουδας, ΝΟ Αργοστολίου , ΝΟΛ, ΝΟ Μαυροχωρίου, ΝΟ Κοζάνης ,ΚΟΕ, ΑΣ Δημητριάδας Βόλου. 

Παρόν χωρίς δικαίωμα ψήφου ο ΝΟ Κεφαλλονίας & Ιθάκης.