Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Συγχαρητήρια της FISA για την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα Γιάννενα

 

Συγχαρητήρια επιστολή για την άρτια διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U23 που φιλοξένησε η χώρα μας στα Γιάννενα (7 και 8 Σεπτεμβρίου) έστειλε η ηγεσία  της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας στον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ και της Οργανωτικής Επιτροπής Γιάννη Καρρά.

Ο πρόεδρος της FISA Ζαν Κριστόφ Ρολάν και ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ματ Σμιθ εκ μέρους όλου του συμβουλίου της Διεθνούς Ομοσπονδίας εξέφρασαν τις «ειλικρινείς ευχαριστίες» τους για την φιλοξενία της διοργάνωσης η οποία όπως αναφέρουν σημείωσε νέο ρεκόρ με 490 αθλητές από 30 χώρες.

Χαρακτηριστικά τονίζουν:«Η πετυχημένη διοργάνωση του αγώνα υπερτονίζει την εξαιρετική ιστορία και παράδοση της κωπηλασίας στην Ελλάδα».

Με την ίδια επιστολή ευχαριστούν την υπεύθυνη διοικητικών υπηρεσιών της Ομοσπονδίας και της διοργάνωσης Λία Τρίκα και όλους όσους εργάστηκαν για να έρθει εις πέρας το δύσκολο αυτό εγχείρημα ενώ συγχαίρουν  και την ελληνική Εθνική ομάδα  για την κατάκτηση των επτά μεταλλίων.

Τέλος, δεν κρύβουν την επιθυμία τους για μια ανάλογη συνεργασία στο μέλλον.

Ευχαριστήριες επιστολές η Παγκόσμια Ομοσπονδία απέστειλε ακόμα στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά , τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη , τον δήμαρχο Ιωαννιτών Μωυσή Ελισάφ και την πρόεδρο του ΝΟ Ιωαννίνων Μάρθα Παλαιοπάνου.