Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Δύο προπονητικά κοινόβια σε εξέλιξη στο Σχινιά

 

Δεκατρείς αθλητές κι αθλήτριες της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών και 15 αυτής των Εφήβων-Νεανίδων βρίσκονται ήδη στο ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά σε προπονητικά κοινόβια ενόψει των διεθνών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Αυτοί της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών θα παραμείνουν μέχρι τις 28 Μαΐου ενώ οι νεότεροι θα αποχωρήσουν λίγο νωρίτερα αφού θα παραμείνουν ως τις 15 του ίδιου μήνα .

Κατά την διάρκεια του κοινοβίου των εφήβων θα γίνει και η αξιολόγηση για την στελέχωση της Εθνικής ομάδας που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  που θα διεξαχθεί στο Έσσεν της Γερμανίας από 15-19 Μαΐου.

Αντίστοιχα από την ομάδα των Ανδρών-Γυναικών θα προκύψουν τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό που θα γίνει από 31/5-2/6 στη Λουκέρνη της Ελβετίας.

Αναλυτικά οι αθλητές κι αθλήτριες που μετέχουν στα δυο κοινόβιο στο Σχινιά είναι:

ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Λευτέρης Κόνσολας (ΝΑΟΣ), Αντώνης Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Στέφανος Ντούσκος, Θανάσης Παλαιοπάνος , Αριστείδης Γραμμενιάτης(ΝΟΙ), Κατερίνα Νικολαϊδου (ΝΟΚατ), Αννέτα Κυρίδου, Μαρία Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου, Σπύρος Καλέντζης (ΝΟΘ), Πέτρος Γκαϊδατζής (ΝΑΟΚΘ), Χαράλαμπος Ντινενής (ΝΟΛ), Γιάννης Καλανδαρίδης, Ελένη Αγιώτη (ΟΕΑΝΑΒ),

 ΕΦΗΒΟΙ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Δημήτρης Στασινός (Ομ.Ερετών), Βασίλης Μπαρούτας, Δημήτρης Ζωγράφος (ΟΕΑΝΑΒ), Γιάννης Πεταλωτίδης, Αθηνά Δίτσιου, Ερμιόνη Λαμπριανίδου, Μαρία Κυρίδου(ΝΟΘ),Γιώργος Μακρυγιάννης, Θόδωρος Λαπίκωφ  (ΝΟΚοζ), Λ.Τζουμέζης , Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Αριάδνη Μήτση (ΝΟΙ), Ισμήνη Νόνη (ΝΟΒΑ), Ευαγγελία Αναστασιάδου (ΝΟΚ), Ευαγγελία Φράγκου (ΝΟΓ)