Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Δυνατές μάχες στον 2ο Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας

 

Αδρεναλίνη , μουσική , χαμόγελα, πειράγματα και όμορφος ανταγωνισμός συνέθεσαν το σκηνικό του 2ου Πανελλήνιου Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 13/1 στο Ολυμπιακό Κέντρο «Γ.Στεφανόπουλος» .

Περισσότεροι από 400 αγωνιζόμενοι όλων των ηλικιών από 12 μέχρι 75 ετών αθλητές ολυμπιακού επιπέδου αλλά και απλοί αθλούμενοι για την προσωπική τους υγεία «έσπασαν» τα εργόμετρα στα αγωνίσματα όλων των κατηγοριών που πήραν μέρος και δικαιολογημένα κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα συγγενών και φίλων που έδωσαν το παρών και ζέσταναν την ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο των δυτικών προαστίων.

Ξεχωριστό χρώμα έδωσαν και αρκετοί επίλεκτοι κωπηλάτες που άφησαν για λίγο το προπονητικό κοινόβιο στο Σχοινιά για να καθίσουν στα εργόμετρα προσπαθώντας να σπάσουν τα προσωπικά τους ρεκόρ.

Άπαντες έδωσαν ραντεβού για τον 3ο Αγώνα το 2019 με την υπόσχεση να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την παρέα και να γιγαντώσουν τον θεσμό που έχει κάνει τα πρώτα του βήματα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα από τα ΑΤΟΜΙΚΑ αγωνίσματα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ και από τις ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ ΕΔΩ.