Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Γιάννης Καρράς: "Μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα η ανάληψη του Ευρωπαϊκού Νέων το 2019"

 

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδέχθηκε η διεθνής κωπηλατική κοινότητα την ανάθεση της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών και Γυναικών όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς που υπέγραψε την σχετική απόφαση με τους αξιωματούχους της FISA.

Η επιστροφή διεθνών αγώνων στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στα Γιάννενα έτυχε θερμής υποδοχής από πολλές ξένες εθνικές αντιπροσωπείες που έχουν να θυμούνται τις πολύ καλές διοργανώσεις που είχαμε κάνει στο παρελθόν και στα Γιάννενα και σε άλλες πόλεις. Όλοι μας δήλωσαν την ανυπομονησία τους να δώσουν το παρών στο Ευρωπαϊκό το 2019 αλλά και να έρθουν μέχρι τότε για προετοιμασία στη φιλόξενη Παμβώτιδα λίμνη.

Από την πλευρά μας είναι μια μεγάλη ευκαιρία τόσο για την τοπική κοινωνία της πόλης όσο και για την Ομοσπονδία να αποτελέσει αυτή η διοργάνωση την επιστροφή μας ως χώρα στο διεθνές στερέωμα αλλά και από την άλλη να ξαναγίνουν τα Γιάννενα ένα Κωπηλατικό κέντρο διεθνών προδιαγραφών όπως ήταν πριν από πολλά χρόνια.

Πρέπει όλοι μαζί , Πολιτεία, τοπική κοινωνία , Ομοσπονδία και Ναυτικός Όμιλος να σηκώσουμε μανίκια και να δουλέψουμε σκληρά για την επίτευξη αυτού του στόχου. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν , η διάθεση και η όρεξη επίσης άρα με σκληρή δουλειά θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε να δούμε τον Σεπτέμβριο του 2019 στα Γιάννενα».