Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Δεκαπέντε μέρες για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23 στα Γιάννενα. Αυτά είναι τα μετάλλια των νικητών

 

Δεκαπέντε ημέρες απομένουν , μόλις, για την πρώτη κούρσα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για αθλητές κάτω των 23 που θα διοργανώσει η Ελλάδα και θα φιλοξενηθούν στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων έχει μπει στην τελική ευθεία προκειμένου η πρωτεύουσα της Ηπείρου να είναι πανέτοιμη την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου να υποδεχθεί της ομάδες από όλη την Ευρώπη που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση.

Αύριο, 23 Αυγούστου, είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής και  λίγο αργότερα θα γνωρίζουμε τις χώρες και τα πληρώματα που θα πάρουν μέρος το Σαββατοκύριακο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  των Ιωαννίνων.

Ήδη στην πανέμορφη πόλη της Ηπείρου γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες ενώ θα τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν να φτάνουν στελέχη της Διεθνούς ομοσπονδίας και της ΕΚΟΦΝΣ . Μαζί τους θα φτάσουν και τα μετάλλια που θα μοιραστούν οι νικητές των 22 μεγάλων τελικών που θα διεξαχθούν την Κυριακή 8/9 το πρωί και με αυτούς θα πέσει η αυλαία της διοργάνωσης.

Ο πρώτος τελικός θα ξεκινήσει στις 10:17πμ και θα είναι αυτός της τετρακώπου μετά πηδαλιούχου κοριτσιών και ο τελευταίος θα πάρει εκκίνηση στις 15:15 και θα είναι παραδοσιακά αυτός της οκτακώπου των αγορών.         

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα των αγώνων επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος