Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Πρεμιέρα με 60 προκριματικούς στο 85ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Σχινιά. Ο ΝΟΘ τη μεγαλύτερη αποστολή Live stream οι τελικοί

 

Περισσότεροι από 400 αθλητές που εκπροσωπούν 27 σωματεία όλης της χώρας ρίχνονται από το πρωί της Πέμπτης στη μάχη του 85ουΠανελληνίου πρωταθλήματος η 1ηφάση του οποίου ξεκινάει στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά με τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών και ελ βαρών ,Κάτω των 23 και εφήβων-νεανίδων.

Ο περσινός πρωταθλητής και πολυνίκης ΝΟΘ θα πάρει μέρος με την μεγαλύτερη αποστολή που αριθμεί 78 αθλητές κι αθλήτριες προκειμένου να υπερασπίσει τον τίτλο του ενώ ακολουθεί με 51 αθλητές ο κάτοχος των περισσοτέρων τίτλων τις τελευταίες δεκαετίες που δεν είναι άλλος από τον ΝΟΙ . Την τρίτη μεγαλύτερη ομάδα διαθέτει ο ΝΟ Μαυροχωρίου που έχει δηλώσει στους αγώνες 43 αθλητές κι αθλήτριες. 

                     Πρεμιέρα με 60 προκριματικούς

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της πρώτης μέρας , της Πέμπτης που θα ξεκινήσει στις 08:00 θα διεξαχθούν 60 προκριματικές σειρές σε όλες τις κατηγορίες οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 3 το μεσημέρι.

Την Παρασκευή (08:00) θα διεξαχθούν επαναληπτικοί και ημιτελικοί ενώ το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το «κυρίως πιάτο» του πρωταθλήματος με τους τελικούς των Εφήβων-Νεανίδων και κάτω των 23 (Σάββατο) καθώς βέβαια και των Ανδρών-Γυναικών (Κυριακή) με τους οποίους θα πέσει και η αυλαία της Α΄Φάσης του 85ουΠανελληνίου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τις κληρώσεις μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ ενώ το ενημερωτικό φυλλάδιο για το 85οΠανελλήνιο πρωτάθλημα μπορείτε να το δείτε και να το κατεβάσετε ΕΔΩ.

                Σε live stream οι τελικοί του Σαββατοκύριακου

Όπως το 2018 έτσι και φέτος οι τελικοί του Σαββάτου και της Κυριακής θα καλυφθούν απευθείας με live stream από τον χορηγό της Ομοσπονδίας sportaltv.gr μέσω συγκεκριμένου link που θα δοθεί την Παρασκευή στη δημοσιότητα.