Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Ακόμα δυο πληρώματα πήραν "εισιτήριο" για τους τελικούς του Ευρωπαϊκού στα Γιάννενα

 

Ακόμα δυο ελληνικά πληρώματα πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους τελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U23  που φιλοξενούν τα Γιάννενα αυτό το σαββατοκύριακο. Έτσι πλέον η Ελλάδα θα έχει 8 πληρώματα στους 22 τελικούς της Κυριακής ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και εννέα αφού εκκρεμεί κι ένα ημιτελικός το πρωί της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα στα έξι που πέρασαν από το πρωινό πρόγραμμα προστέθηκαν το διπλό σκιφ ελ βαρών με τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου-Πέτρο Γκαϊδατζή(ΦΩΤΟ) που πήραν τη 1ηθέση στον επαναληπτικό καθώς και το αντίστοιχο των κοριτσιών με της Βαρβέρη-Βαρελοπούλου που ήταν 4εςστον δικό τους επαναληπτικό.

Στον μικρό τελικό θα αγωνιστεί η ελληνική τετράκωπος άνευ με τους Τζουμεζη-Ζωγράφο-Παλαιοπάνο Λ.-Λαπίκωφ που τερμάτισε στην 3ηθέση του επαναληπτικού ενώ στον Γ΄τελικό θα πάρει μέρος το διπλό σκιφ που αποτελούν οι έφηβοι Μπαρούτας –Στασινός οι οποίοι τερμάτισαν 5οιστο ρεπεσαζ.

Τέλος το πρωί της Κυριακής στις 09:00 θα αγωνιστεί η Ευαγγελία Αναστασιάδου στον ημιτελικό του σκιφ ελ βαρών με στόχο να περάσει στα 6 κορυφαία πληρώματα της Ευρώπης. 

Το πρωί της Κυριακής οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 09:00 με τους ημιτελικούς και τους τελικούς Β΄και Γ΄ενώ οι Μεγάλοι τελικοί θα ξεκινήσουν από τις 10:17 και θα ολοκληρωθούν στις 15:30 ενώ θα μεταδοθούν απευθείας απο το ΕΡΤ Play3 και την Δευτέρα σε μαγνητοσκόπηση στις 19:00 από την ΕΡΤ Sports