Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Παρούσα η Ελλάδα στην πρώτη διεθνή διοργάνωση μετά τη καραντίνα. Οι αποφάσεις του ΔΣ

 

Το «πράσινο φως» για την συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 23 που θα είναι και η πρώτη διεθνής διοργάνωση για το 2020 μετά την καραντίνα έδωσε το ΔΣ της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κατά την διαδικτυακή συνεδρίαση του την Δευτέρα 29/6.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας (φωτό) το οποίο πήρε τη σκυτάλη από τα Γιάννενα που είχαν αναλάβει τη διοργάνωση το περασμένο Φθινόπωρο.

Σε άλλες αποφάσεις του ΔΣ:

  • Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του 1ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Παράκτιας κωπηλασίας (beachsprint) στις 15/10/20 σε τόπο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
  • Αποφασίστηκε, η συγκρότηση Ιατρικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας υπο την προεδρία του Αντιπροέδρου της ΕΚΟΦΝΣ και γιατρού Κων/νου Δίτσιου. Τα ονόματα των μελών που θα την απαρτίζουν θα ανακοινωθούν άμεσα και
  • Αποφασίστηκε, η αναβληθείσα Απολογιστική Γενική Συνέλευση του περασμένου Μαρτίου να γίνει στις 24 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά.