Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Για ακόμη 4 χρόνια στη FISA o Θανάσης Μητρούσης

 

Ακόμη μια διάκριση για την Ελληνική Κωπηλασία σε διεθνές επίπεδο. Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και εκπρόσωπος του ΟΦΘ Θανάσης Μητρούσης (ΦΩΤΟ) θα συνεχίσει να κοσμεί την παρουσία του μια από τις πιο σημαντικές επιτροπές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας αυτή του “Εξοπλισμού και Τεχνολογίας” για ακόμη τέσσερα χρόνια μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023 όπως ανακοινώθηκε και κοινοποιήθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα από από το αρχηγείο της FISA. 

Έτσι ο πετυχημένος παράγοντας και πρώην αθλητής θα κλείσει 17 χρόνια στις τάξεις των επιτροπών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας αφού ήταν το μακρινό 2006 όταν είχε προταθεί από τον νυν πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Καρρά και είχε αναλάβει το σημαντικό αυτό πόστο. 
Για την ανανέωση της θητείας του  που θα ξεκινήσει την 1η Ιανουαρίου 2020  ο Θανάσης Μητρούσης δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον πρόεδρο Γιάννη Καρρά και τα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας ενώ είχαν προηγηθεί δια της ενημερωτικής επιστολής που έλαβε αυτά του προέδρου της FISA Ζαν Κριστόφ Ρολάντ και του προέδρου της Εκτελεστικής Ματ Σμιθ.