Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Ανερχόμενα ταλέντα για το 2018 Κυρίδου-Μπούρμπου βραβεύτηκαν στην γιορτή των κορυφαίων αθλητών του ΠΣΑΤ

 

Η ελληνική κωπηλασία ήταν και πάλι παρούσα στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στη γιορτή των κορυφαίων αθλητών κι αθλητριών για τη χρονιά που πέρασε που διοργανώνει σε ετήσια βάση ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου.

Το απόγευμα της Παρασκευής στο Μέγαρο Μουσικής παρουσία του πρώτου πολίτη της χώρας του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου οι Έλληνες αθλητικοί συντάκτες ανέδειξαν με ψηφοφορία τους κορυφαίους του 2018 αλλά προχώρησαν και σε άλλες τιμητικές βραβεύσεις σε πρόσωπα του αθλητισμού.

Ανάμεσά τους και τα δικά μας κορίτσια η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου ως ανερχόμενα ταλέντα χάρις τις σπουδαίες επιδόσεις που πέτυχαν φέτος ως πλήρωμα σε όλες τις διοργανώσεις που έλαβαν μέρος. Και τα δυο κορίτσια ανεβαίνοντας να παραλάβουν το βραβείο τους τόνισαν ότι τα αποτελέσματα βγήκαν από την ομαδική δουλειά και πλέον κοιτάζουν μπροστά για τους επόμενους στόχους τους.

Κορυφαίος Έλληνας αθλητής αναδείχθηκε και πάλι ο Λευτέρης Πετρούνιας, κορυφαία αθλήτριας η Άννα Κορακάκη και κορυφαία ομάδα η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού