Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Η σημαία του Ευρωπαϊκού U23 σε ελληνικά χέρια.Γιάννης Καρράς : «Δουλεύουμε για μια πετυχημένη διοργάνωση»

 

Με την παραλαβή της σημαίας των αγώνων αμέσως μετά το τέλος τους στο Μπεστ της Λευκορωσίας από τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Καρρα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την διοργάνωση το6 Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U23 που θα διεξαχθεί στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2019

Η Ελλάδα καλείται να διοργανώσει για πρώτη φορά διεθνείς αγώνες μετά το 2008 όταν είχε φιλιξενήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικων στο Σχοινιά και ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας δηλώνει αισιόδοξος για την επιτυχή έκβαση τους. «Στοχος μας είναι να κάνουμε μια διοργάνωση αντάξια της ιστορίας της Ελλάδας στην ανάληψη αθλητικών γεγονότων πάντα ωστόσο μέσα στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας. θελουμε να κάνουμε μια καλή διοργάνωση και βέβαια να συνδυαστεί με αποτελέσματα ανάλογα και γιατί όχι καλύτερα από αυτά που έφεραν οι αθλητές μας στο Μπρέστ.Η ομάδα θα είναι μεγαλύτερη και ελπίζουμε ποιοτικότερη από τη φετινή ώστε να πανηγυρίσουμε μέσα στη πατρίδα μας ακομα περισσότερα μετάλλια.
Ήδη υπάρχει ενθουσιασμός στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων και δουλεύουμε συντονισμένα με την υπόλοιπη Οργανωτική Επιτροπή προκειμένου να  λύσουμε όλα τα ζητήματα και να πετύχουμε την εύρυθμη λειτουργία του Κωπηλατικου Κέντρου ως την έναρξη των αγώνων. Το επόμενο διάστημα θα έχουμε και τις επισκέψεις εκπροσώπων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με την οποία έχουμε άριστη συνεργασία για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».